Közérdekű információ

Tisztelt Ügyfeleink!

FBH- NP Nonprofit Kft ( 6521 Vaskút, Külterület 0551/2 hrsz. ) értesíti a Lakosságot a Március 15-i ünnepek alatti hulladékszállításról:

Március 15-én csütörtökön az alábbi településeken gyűjtik a hulladékot:
Csongrád, Kunszállás, Fülöpjakab, Kistelek.Március 16-án pénteken:
Csongrád, Jászszentlászló, Kistelek.

A közszolgáltatás folytonosságának fenntartása érdekében a hulladékszállítást változatlanul, a el fogja végezni a közszolgáltató.

Március 15-én csütörtökön Kiskunfélegyházán kommunális hulladék szállítás elmarad, másnap Március 16-án pénteken fogja a településen a közszolgáltató elvégezni a hulladékgyűjtést.
Azonban a Szelektív Hulladék Kiskunfélegyházán március 15-én csütörtökön gyűjtve lesz!
Március 15-én csütörtökön az alábbi településeken a megszokott módon gyűjtjük a hulladékokat:
Baja, Mélykút, Bácsszőlős, Csikéria, KisszállásMárcius 16-án pénteken:
Baja, Hajós, Nemesnádudvar, Kiscsala, Császártöltés, Érsekhalma, Sükösd

A közszolgáltatás folytonosságának fenntartása érdekében a hulladékszállítást az adott településen elvégzi a szolgáltató.

Március 15-én csütörtökön az alábbi településeken a megszokott módon gyűjtjük a hulladékot:
Fajsz, Foktő, Szakmár, Újtelek, Kalocsa, Kiskunhalas, Balotaszállás, Pirtó, Kecel, Kiskunmajsa, Zsana, Soltvadkert, Jánoshalma, Kiskőrös, Baja, Mélykút, Bácsszőlős, Csikéria, Kisszállás,Március 16-án pénteken:
Kalocsa, Uszód, Dunaszentbenedek, Kiskunhalas, Tázlár, Kecel, Kiskunmajsa, Harkakötöny, Kiskőrös, Jánoshalma, Kéleshalom, Baja, Hajós, Nemesnádudvar, Kiscsala, Császártöltés, Érsekhalma, Sükösd

A közszolgáltatás folytonosságának fenntartása érdekében a hulladékszállítást az adott településen elvégzi a szolgáltató.

Tiszakécske város területén Március 15-én csütörtökön a hulladékszállítás elmarad, helyette Március 16-án pénteken fogja elvégezni a közszolgáltató a hulladék begyűjtését.

Kérjük, a hulladéktároló edényeket reggel 7 óráig az ingatlan előtti közterületre kihelyezni szíveskedjenek.

Tisztelettel:
FBH-NP Nonprofit Kft.